Egy sima, egy fordított....

 2010.02.25. 17:55

Még mielőtt azt hinnéd- nem, nem kötési praktikákat szeretnék veled megosztani. Hanem már megint csak a környezetemben zajló döbbenetes párkapcsolati problémákat.

FORDÍTOTT:

Régebben már meséltem neked Dóról. Volt egy érdekes esete egy sráccal, aztán örültünk, hogy az az eset lezárult. Csend is lett körülötte, aztán jött az új szerelem. Fe. Fevel csak egy kis probléma van. Egy feleség és két gyerek. Rossz a házasságuk, ezt azért mindenki tudta már. Próbálkozott is Fe már több lánnyal is a baráti körben. Nem tudom- vannak ilyen emberek, nem csak pasik, nők is, akik csak akkor tudnak kilépni egy kapcsolatból, ha van HOVÁ átlépni. Én is találkoztam már ilyen sráccal. /Bár hozzátenném, hogy Attilának eszében sem volt kilépni a kapcsolatából, szerintem csak unatkozott a lány mellett és mindenféle társkereső oldalakon kereste az izgalmakat. De ez más történet..../

Feben érett a döntés- jöhet a válás. Majd minden szép lesz, hepppppisssséééég, stb. Dó barátném is erre készült szerintem. Hogy na, nyugalom lesz, egy komoly férfi mellett... Mire a komoly férfi közölte, hogy ööö, oké, válás... és hozza majd magával a gyerekeket is, úgyis elférnek majd Do házában. Így Dó barátném most épp szoktathatja magát a gondolathoz, hogy bár épp most ő abban a korban van, amikor saját kisbabát tervezget az ember lánya, helyette két kamasz gyereket kap.... Persze ott a mondás, hogy: "Edd meg, amit főztél!", de nem tudom még, ennek mi lesz a vége.

 

SIMA:

A "sima" Zsebi új szerelme. Zsebiről még nem meséltem soha. Zsebi egy környékbeli városban lakik, személyesen emiatt elég rég nem is találkoztunk, csak telefon meg mindenféle közösségi portálok. Nem olyan rég észrevettem, hogy megváltozott az adatlapja. Ott van rajta az a bizonyos, misztikus: "KAPCSOLATBAN" szó. Hozzáteszem, Zsebi negyven múlt. Bár alapból azt hiszem, mindenki 30nak mondaná. Tetovált buliarc, ezer fokon pörög, hozzáteszem, egy betegség miatt garantáltan állandó színjózanon. Az ásványvíz és a light kóla van a kezében felváltva- inzulinos cukorbeteg, még mielőtt valaki gyenge fiúcskának gondolná. A legutóbbi szakítása teljesen a padlóra küldte. Az önértékelése lement a nulla alá is, az életkedve is, meg minden. De tegnap beszéltem vele. És elmesélte a filmbe illő hatalmas nagy szerelmét. Nem tudom, volt e már olyan érzésed, hogy legszívesebben elsírnád magadat örömödben, hogy egy barátoddal ilyen jó dolog történt. Bennem ez volt. Amikor kb. 10 perc után letettük a telefont, csak egy dolog volt bennem: igen, mindenkinek ott van valahol az a bizonyos IGAZI. Nem mindig egyszerű megtalálni. Néha te találod meg, néha ő talál meg. Persze van olyan is, hogy megtaláljátok egymást, mégis elmentek egymás mellett... De vannak még CSODÁK! Fel a fejjel! Az élet: egy sima, egy fordított! 

A bejegyzés trackback címe:

https://missnemtudomka.blog.hu/api/trackback/id/tr901790169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása