Fokozható ez?!

 2009.09.06. 20:57

Hna... Most komolyan. Amit itt most le fogok írni, azt tényleg nem én találtam ki. Tényleg létezik olyan pasi, aki ezt a szöveget próbálta beadni- Do barátnőm exe. Visszanyüszítette magát a volt feleségéhez amúgy a pasi- a nő meg olyanokat mondott... Fúúúú... te, na, majd szépen mindent sorjában!

Kezdjük a pasi szövegénél- magyarázat a két napos eltűnésre. A pasi régi munkahelyén volt egy tűz. (Megjegyzem, a tűzről a helyi rendőrség nem tud...) Az eltűnésre a magyarázat így szólt. Valójában kiderült, hogy szándékos gyújtogatás volt. A konkurens cégtulaj emberei csinálták. Az ex a főnökének felajánlotta, hogy segít. Fegyvert fog szerezni. Kb. négy órát autókáztatták egy kendővel a szemén arra a helyre, ahol fegyvert kapott, majd kendő vissza, hogy megfelelő e az ár, kendő le, fel, stb... Őszintén: ha az emberek nagy része megkapirgálja a krimikből szerzett tudását- fegyvert sokkal egyszerűbb szerezni, kendős autókáztatással ilyen szinten és egy fegyverért senki nem csinál. Ahogy én tudom, kapásból a Józsefvárosi piacra is elég kimenni, négy órás autókáztatással ellenben szinte az ország egyik végéből a másikba tudsz eljutni.....

Annyira a barátnőm sem lúzer, hogy ezt beszopta volna, de ellenben mit mondjunk egy olyan pasiról, aki ilyennel próbálkozik?! Noooormáááális?! Vagy inkább csak kriminális mértékben baromállat? 

Te, aki most ezeket a sorokat olvastad: bevennél egy ilyen dumált a kedvesedtől? Megtisztelhetnél a véleményeddel! :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://missnemtudomka.blog.hu/api/trackback/id/tr131364511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ypszi · http://ypszi.blogspot.com 2009.09.07. 04:05:01

Hát ha én ezt meghallanám, osztódni szeretnék, hogy úgy röhöghessem körbe :DDD

amúgy meg.. ugye a 4órás autókázáshoz is el kell jutnia vmi fülessel, aztán meg ugye minek 4 órát, elég fél is, valamint 4 óra utat (vagyis 8at ha jól gondolom) szerintem az eladóknak nem érné meg, vagy beleépitették az árba? :)
és mennyibe került? és milyen tipust vett? töltényt kapott-e hozzá?

Szerintem ez az ürge maga is elhitte, hogy ő egy akcióhős.. vagy csak beszedett vmi, és hallucinálva fetrengett egy árokban :D
süti beállítások módosítása