Holnap bezonyáááám!

 2009.09.21. 21:58

Holnap CRITICAL MASS! Nem új nekem- ez már a második év, hogy a városban részt veszek a megszervezésében. Van nekem is szép sorkihúzózöld pólóm /több is/ és jó buli az egész. Te esetleg a dugóból nézed végig? Hát, mifelénk még a dugóban rostokoló autósokat is tudjuk egy kicsit puhítani. Tavasszal a menet végén mentünk páran. A kocsik ablakai lehúzva, mert jó meleg is volt. Mi pedig kedvesen mosolyogva bekiabáltunk nekik ilyeneket, hogy "köszönjük a türelmét" "köszönjük, hogy megálltak" meg ilyenek. És tudod, a mosolynak van egy furcsa ereje. Többen visszamosolyogtak, intettek. Persze, lehet, hogy az volt benne, hogy "jóvvanmáhaladjunkmán", de akkor is.

 

És pár képet azért összeszedtem, miért jó bringázni. Mert bringázni jó! Mert szabadság! Tehettem volna magyar ismert embereket- ott van a Hajós meg a Tilla, vagy a Puskás Peti... Csajoknak- azért, mert jó pasik tekernek. Pasiknak- azért, mert a csajoknak tekernek! :)

 

Ja, most is mondom, hogy örülök, ha elmondod pölö azt, hogy te bringázol e, igen, nem, miért nem, szereted e a cmet, utálod, nem érdekel... Minden jöhet! :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://missnemtudomka.blog.hu/api/trackback/id/tr191398184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása