Minden áron???

 2010.03.16. 17:47

Vöröske... Már megint Vöröske... Ez nem igaz...

Vöröskéről eddig azt gondolhattad, hogy egyszerűen párkapcsolat-függő. Erre próbál azzal rácáfolni, hogy "szinglinek" hívja magát. Csak egy a bibi, amit én képtelen vagyok megértetni vele. Hogy lövése sincs arról, mit jelent PONTOSAN a szingli szó. Mert mit is? 

szingli – egyedülálló nő vagy férfi, aki tudatosan úgy alakítja az életét, hogy huzamosan nem fér bele se társ, se család. Jellemzően városi, képzett, jó anyagi helyzetben lévő, fogyasztásorientált, húszas-harmincas-negyvenes éveikben járó emberek, akik csak alkalmi kapcsolatokat tartanak fenn. Ez az életvitel elsősorban az Amerikai Egyesült Államokban és Nyugat-Európában vált egy réteg esetében mintaértékűvé.

Ő ezzel szemben persze (bár sajnos egyáltalán nem természetesnek mondható állapot ez napjainkban...) rendelkezik lakással -egy a városunktól kb. 15-20 kmre lévő községben... Munkával- na, csúcs fizetésről itt sem beszélhetünk. Törleszti a lakást és a bútorok részleteit. Elmegy, ha épp van pasija nyaralni, de nem képes internetet fizetni már magának, mert drága. (Viszont reggel 1/2 8 helyett bejön 7-re a melóhelyre, hogy netezhessen...plusz a munkaidő alatt beül skype-olni... meg még marad úgy délután 4-től 6-7 óráig, hogy netezhessen... ) Képzettsége szakközép. Műszaki. Rendőr nem lett utánna, mert valamiért nem vették fel. 

Van egy másik lány a melóhelyen, aki hamarosan férjhez fog menni. Vöröskének ugye, ahogy tönkre ment a kapcsolata, füstbe mentek a tavaszi lagzis tervei is. És azt is hihetnénk, hogy mivel épp nincs párkapcsolata, nem is nagyon foglalkozik az esküvő gondolatával. De. Foglalkozik. Nem is kicsit. A Menyasszony -most épp fusson ezen a néven a lány- blogol az esküvőszervezésről. Pontosan nem tudom, hogy hol, de valami ilyen beállítottságú oldalon. Én például nem készülök esküvőre, tehát nem is ismerek ilyen oldalakat. Nem is nézegetek ilyen oldalakat. Mert minek? Vöröske erre nem megtalálta a Menyasszony blogját? "Véletlenül"... Férjhez menni mindenáron? Amikor önmagát értékes személyiségnek tartja magát? Csernust hallgat, mert Csernus minden szava igaz! (Megjegyzem, Csernust én is nagyon csípem, tisztelem, amikor a városban van, ha tudok, elmegyek az előadásaira is... ) Csak próbálná meg használni legalább egy hangyabokányit azt, amit Doktor Cse mond!!! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://missnemtudomka.blog.hu/api/trackback/id/tr91844685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása